ExLibris header image
 
language bar corner

SFX by Ex Libris Inc.

Contains information about title and source of a journal
Källa:

Encyclopedia of Consumer Culture [0-87289-601-3; 1-78034-325-6] Aspers, Patrik

år:2011

List of services to meet your request

Contains list of services for current record

Basic services

Bibliotekskataloger

service type icon, opens target in new window

Beställ/fjärrlåna

service type icon, opens target in new window
Användare intresserade av denna artikel visade även intresse för följande:
1. Webster, F. Theories Of The Information Society. 2006. Länk till fulltext för denna post Länk till SFX för denna post
2. Yoshimi, S. "Information." Theory, culture & society 23.2/3: 271-278. Länk till SFX för denna post
3. Canavari, M. "Current Issues in Organic Food: United States." Organic food : consumers' choices and farmers' opportunities. 2007. Länk till SFX för denna post
4. Strati, A. "Organizational Symbolism as a Social Construction: A Perspective from the Sociology of Knowledge." Human relations 51.11 (1998): 1379-1402. Länk till fulltext för denna post Länk till SFX för denna post
5. May, C. "INFORMATION SOCIETY, COMMODITIES AND CONTINUITY: A response to Professor Frank Webster's information, capitalism and uncertainty." Information, communication & society 3.1 (2000): 91-94. Länk till SFX för denna post
6. Webster, F. Theories of the Information Society. 2006. Länk till SFX för denna post
7. "Medicine: Eating Organic." Time 100.25 (1972). Länk till SFX för denna post
8. Refractor. Lancet 358.9276 (2001): 158-158. Länk till fulltext för denna post Länk till SFX för denna post
9. Turner, B. "Sociological aspects of organizational symbolism." Organization studies 7.2 (1986): 101-115. Länk till fulltext för denna post Länk till SFX för denna post
10. Strati, A. "Sensible Knowledge and Practice-based Learning." Management learning 38.1 (2007): 61-77. Länk till fulltext för denna post Länk till SFX för denna post
11. Madden, A D A. "A definition of information." Aslib proceedings 52.9 (2000): 343-349. Länk till fulltext för denna post Länk till SFX för denna post
12. Day, Ronalde E. "Network Mediated Discursive Education: From Computational to Networked Knowledge in the University." The Information society 28.4 (2012): 228-235. Länk till fulltext för denna post Länk till SFX för denna post
13. "Organic and healthy ...: until the processing.(Upfront)(Soil Association's regulations on organic food industry)(Brief Article)." New scientist 185.2485 (2005): 6-. Länk till fulltext för denna post Länk till SFX för denna post
14. Hjelmar, U. "Consumers' purchase of organic food products. A matter of convenience and reflexive practices." Appetite 56.2 (2011): 336-344. Länk till SFX för denna post
15. Rabbitt, M. "Customers say cheers to organic beer and wine." Natural foods merchandiser 29.1 (2008): 26-. Länk till fulltext för denna post Länk till SFX för denna post
16. Michele, N. "Consumer willingness to pay for pesticide-free fresh fruit and vegetables in Italy." The international food and agribusiness management review 3.3 (2000): 297-310. Länk till fulltext för denna post Länk till SFX för denna post
17. Caraher, V. "The evolution of the patent information world over the next 10years: A Thomson Scientific perspective." World Patent Information 30.2 (2008): 150-152. Länk till SFX för denna post
18. Education, H. Higher education 2.1 (1972): 497-112. Länk till fulltext för denna post Länk till SFX för denna post
19. Wyatt, S. "Access is not the only problem: Using and controlling the Internet." Technology and In/Equality: Questioning the Information Society. 2000. Länk till fulltext för denna post Länk till SFX för denna post
20. Garnham, N.. "Information society theory as ideology: A critique." Loisir et société 21.1 (1998): 97-120. Länk till SFX för denna post
Visa mer…
Visa mindre…
Markera alla Rensa alla

More options

Recensioner

service type icon, opens target in new window

Författare

service type icon, opens target in new window
 
efternamn Initialer
 
service type icon, opens target in new window
 
efternamn Initialer
 

Referenshantering

service type icon, opens target in new window

Citeringsinformation

service type icon, opens target in new window
 
 


© 2014 SFX by Ex Libris Inc. | Cookie Policy